Wat zegt mijn arm?

Er is weer een “moeilijk” woord in mijn praktijk bijgekomen: Spagyriek.
Dit vraagt om uitleg.
De cliënten die de afgelopen periode op consult zijn geweest, zullen mogelijk hier en daar iets herkennen.
Spagyriek is een natuurlijke en holistische behandelmethode die gebaseerd is op alchemie.
In de Spagyriek wordt gebruik gemaakt van medicinale planten en kruiden, die vaak al eeuwenlang bekend staan om hun heilzame werking.
De Spagyriek werkt op drie niveaus:
1. Geest: kennis, bewustzijn en gedachten
2. Ziel: wijsheid, gevoelens, emoties en ervaringen
3. Lichamelijk: manifestatie, fysieke klachten en symptomen

Elke plant en kruid heeft haar eigen kracht. Er zijn al vele complexen gemaakt waarin combinaties van planten en kruiden elkaar versterken en aanvullen. Spagyriek is een combinatie van bloesemremedies (Bach), homeopathie, fytotherapie en Schüssler celzouten. Het geeft bewustwording en heling.
Spagyriek kan veilig en zonder bezwaren gelijktijdig met andere behandelingen toegepast worden. Voor zover bekend zijn er geen wisselwerkingen met geneesmiddelen en contra-indicaties. Wil je meer weten over Spagyriek?: www.despagyriekapotheek.nl

Mijn interesse in planten, kruiden en de mens wordt hierbij heel mooi samengevoegd.
In mijn praktijk heb ik een testset met buisjes waar de essences van de planten en kruiden in zitten. Met behulp van deze buisjes test ik uit welke planten en kruiden er voor jou heilzaam kunnen zijn.
Wat zegt jouw arm?

Andersom kan er ook gekeken worden of de planten en kruiden die bij bepaalde symptomen heilzaam zijn, resoneren met jou.
Zo zijn er bijvoorbeeld complexen samengesteld die ondersteuning geven tijdens de overgang of de ziekte van Lyme. Wanneer je overgangsklachten of de ziekte van Lyme hebt en ik test deze complexen uit, kunnen we zien en voelen of deze complexen bij jou passen of niet. Wat zegt jouw arm?

Een heel mooi complex bestaat uit 11 planten en kruiden die zorgen voor een gezonde darmflora.
De darmen blijken heel vaak als oorzaak van symptomen uit de bus te komen. Onder andere bij allergieën, huidproblemen, auto-immuunziekten, depressies en ga zo maar door.
De Spagyriek gaat dan niet alleen met het fysieke deel van de darmen aan de slag, maar ook met bewustzijn en emoties.

Afgelopen week zei een cliënt tegen mij dat ze het zo bijzonder vindt dat haar arm “zegt” wat goed is voor haar en wat niet. Voor degenen die interesse hebben in de spiertest en een avond willen ontdekken of zij zelf ook de spiertest bij een ander kunnen voelen is er de workshop: Zorg voor je Zelf. Hier leer je de basis van de spiertest met meer achtergrond informatie en leer je een aantal makkelijk toe te passen technieken om zelf lekker in je vel te zitten.

Kijk bij cursussen voor meer informatie.