Nieuwsbrief maart 2018

Hallo,

Hoe is jou voorjaar begonnen?
Wat ga je de komende tijd onder handen nemen? Zin in een voorjaarsschoonmaak of ga je plannen waar maken? Of zit je met je handen in je haar en kun je wel wat ondersteuning gebruiken?

Graag wil ik je iets vertellen over de handmodes/mudra’s. Dit zijn de vingerhoudingen waar ik tijdens een consult mee werk. Die vingerhoudingen die ik gebruik, als je mij van alles met mijn hand ziet doen, totdat er een spierverandering plaats vindt.

Je kunt ook zelf met mudra’s werken om je gezondheid in eigen handen te nemen. Het is heel simpel en makkelijk toepasbaar.
Door je vingers in een specifieke stand te houden ontstaat er een frequentie Wanneer die frequentie met jou resoneert, bij jou past, kan het je “voeden”. Door regelmatig de bij jou passende mudra toe te passen, stimuleer je jouw eigen herstellende vermogen.
Met behulp van spiertesten kan ik uittesten welke mudra bij jou past of je kunt het gewoon gaan voelen en ervaren door ze toe te passen.

Hier vind je een mudra die je kunt gaan uit proberen:

Rechterhand: duim, middelvinger en pink tegen elkaar.
Linkerhand: duimkootje op de pinknagel.

Deze mudra is voor stressbestendigheid.
Doe deze mudra 3 x daags 2 minuten.

Dit kun je doen op momenten dat je even niets met je handen hoeft te doen. Bijvoorbeeld tijdens het lezen, tv kijken, wachten, enzovoort.

Deze mudra kan je helpen bij ziekte, werksituaties, examens of andere stresssituaties.

Wil je meer mudra’s uitproberen en gemakkelijk en natuurlijk meer energiek voelen , kom dan naar de workshop: “Gezondheid in onze handen”. Daar gaan we werken met het boekje: Mudra’s. Dit boekje staat vol met vingerhoudingen die je kunt gebruiken bij o.a. hoofdpijn, gewrichtspijn, rugklachten, spijsvertering, allergie, hersenintegratie, en veel meer!
De workshop zal gericht zijn op jouw handen.
De workshop: Gezondheid in onze handen is op
vrijdag 20 april van 9.30-11.30 uur.
Kosten: € 25,- inclusief het 250 bladzijden tellende boekje met 75 beschrijvingen en foto’s van mudra’s en koffie/thee.
Graag van te voren per mail aanmelden. Er is geen specifieke voorkennis nodig. Na deze workshop heb je makkelijk toepasbare tools in handen die je overal kunt toepassen en geen extra tijd kosten om je eigen gezondheid op een natuurlijke manier te beïnvloeden.

In februari heb ik de Webshop van Welkin van mijn collega Inge overgenomen. Hier vind je allerlei producten voor therapeut en cliënt op kinesiologisch vlak. Denk hierbij aan boeken, remedies, klokken, posters, kaarten, testbuisjes, ……. Allemaal producten die kunnen ondersteunen in bewustwording en die je voor je eigen gezondheid of praktijk kunt gebruiken.
Je kunt de webshop bezoeken: www.welkin.nl/webshop

Wanneer je iets wilt bestellen zonder verzendkosten, kun je mij de bestelling doormailen op contact@IdeREEN.nl en het gewenste artikel komen ophalen.