Inspiratie maart 2020

Praktijk IdeREEN viert deze maand haar 12 ½ jarig bestaan. Daarom staat vrijdag 6 maart de deur van de praktijk open tussen 19.00-21.00 uur. Mocht jij personen kennen waarvan jij denkt zij wel geïnteresseerd zijn in de praktijk, mag je ze attent maken op deze mogelijkheid.

Voor de personen die in de maand maart een consult hebben, is er een presentje om te vieren dat ik al 12 ½ jaar van mijn passie mijn werk mag maken.

Je ontvangt een klein buisje om bij je te dragen, als dit jou een goed gevoel geeft. Het buisje bevat frequenties om virussen te elimineren, om je relaxt te voelen, om je te beschermen tegen electrosmog  en om het immuunsysteem te ondersteunen. Middels spiertesten en m.b.v. “chips” waar ik in mijn praktijk mee werk, is dit waardevolle buisje tot stand gekomen. Dit buisje is géén vervanging voor medische handelingen en geen garantie voor gezondheid, maar werkt ondersteunend.

Merk je dat je angst voelt voor de situatie in de wereld,  dan heeft dat mogelijk zijn weerslag op de blaas- en/of niermeridiaan. Je kunt deze meridianen o.a. ondersteunen door (warm) water te drinken en het gebruik van keukenzout (NaCl) te vervangen voor Keltisch zeezout.

De media is vol van het coronavirus, daarom voelt het voor mij goed om aandacht te geven aan de Engelwortel. Van de Engelwortel wordt een bloesemremedie gemaakt door Bloesem Remedies Nederland. Zij geeft bescherming en vertrouwen.

In mijn praktijk werk ik veel met de Bloesem remedies. Eén van de manieren om een bloesem remedie in te zetten is door te kijken welke bloem/boom/paddenstoel jou het meest aanspreekt en/of welke jou het minst aanstaat. Je kunt dit uitproberen door op onderstaande link te klikken:

https://www.bloesemremedies.com/bloesem_keuze.php

Mocht je een (mengflesje) willen gebruiken van de remedies die jou aanspreken of juist tegenstaan, kan ik deze voor je maken. Je kunt maximaal 7 remedies in een flesje samenvoegen.

Mijn visie is dat alles in het lichaam met elkaar verbonden is en dat er dus wisselwerking optreedt met emotionele aspecten, lichamelijke aspecten en fysiologische aspecten. Daarom is het zo belangrijk om jezelf in zijn/haar geheel goed te verzorgen: Gezonde (pure) voeding, voldoende beweging, voldoende ontspanning en luisteren naar de signalen die je lichaam aangeeft.

Zorg goed voor jezelf 😊
En vraag om hulp als je dat nodig hebt.