Januari 2022

Er zit bij ons regelmatig een roodborstje op het bankje voor het raam naar binnen te kijken. Als jij binnenkort een roodborstje ziet, denk dan aan de betekenis die het vogeltje volgens “boodschappen van de dieren” heeft. Het roodborstje zou jou leren groeien, veranderen en vol wilskracht en passie te leven vanuit je hart.

Tijdens het werken in mijn praktijk komt er regelmatig uit het onderzoek dat een cliënt last heeft van electrosmog. Maar wat is electrosmog en wat kun je er aan doen?

Als je kan begrijpen dat alles wat er bestaat, bestaat uit energie, uit trillingen, dan kan je je mogelijk voorstellen dat elektrisch apparatuur, alles met een stekker of een batterij, ook een bepaalde frequentie/trilling heeft. Het blijkt dat deze frequenties storend werken op de frequenties binnen ons lichaam. Doordat deze frequentie storend werken op de frequenties binnen ons lichaam gaan sommige organen minder goed functioneren. Klachten die hierdoor kunnen ontstaan zijn: hoofdpijn, concentratieproblemen, maag- en darmklachten, slaapproblemen, prikkelbaarheid, verminderd gezichtsvermogen, vermoeidheid, hyperventilatie, agressiviteit, burn-out, pijn in de nek, schouders en de onderrug, hyperactiviteit, enzovoort. Vaak zijn het chronische klachten en kan er geen duidelijke oorzaak van de klachten worden gevonden door de huisarts of specialist.

De electrosmog is niet zichtbaar met onze zintuigen, waardoor veel mensen zich niet bewust zijn van de negatieve werking van electrosmog. Toen ik net met mijn praktijk begon, vermeed ik het onderwerp electrosmog liever, omdat ik het zelf maar een vaag iets vond. Al snel veranderde dat, omdat ik merkte hoe groot de impact van electrosmog op veel mensen heeft. Als je last heeft van electrosmog belemmert dat iedere therapie.

Naast de ontstorende achtjes, het werken met opruimen van electrosmog m.b.v. bioresonantie, de GSM bloesemremedie en ontstorende edelstenen (bijvoorbeeld shungit), heb ik mij onlangs de techniek eigen gemaakt om huizen/bedrijven te ontstoren van electrosmog. De spiertest voor en na het ontstoren van een ruimte met electrosmog zal je laten voelen wat het ontstoren voor jouw lichaam betekent. Hierdoor wordt het tastbaar wat er met de ruimte/het apparaat is gebeurd.

Daarnaast kan ik, indien gewenst, jouw huis/jouw bedrijf/een ruimte met witte salie of bijvoet en kruiden en/of harsen reinigen. De kruiden en/of harsen die ik na de witte salie of bijvoet gebruik, test ik per situatie uit. Elk kruid heeft een specifieke werking. Zo werk ik graag met schaafsel van cederhout. Ceder is verwarmend, versterkt het gevoel van eigenwaarde en helpt bij het loslaten van de door de omgeving opgelegde verwachtingspatronen.

Het gebruik van paardenbloemkruid, nodigt het geluk uit in je leven. Net als dat je een wens mag doen als je alle pluisjes van een uitgebloeide paardenbloem wegblaast, mag je ook een wens doen na het reinigen m.b.v. paardenbloemkruid. De paardenbloem helpt je om de dingen duidelijk te zien en geeft inzicht. Interessant om dit te combineren met de bloesemremedie van de paardenbloem. De bloesemremedie geeft dynamische fysieke energie en expressieve levenskracht. Als iemand gespannen is door voortjagen en te harde inspanning, geeft de paardenbloemremedie innerlijke rust en helpt gespannen spieren te ontspannen. Met deze kennis ga je vast anders naar de paardenbloem (in mijn logo) kijken.

Wil je jouw huis/bedrijf/werkplek laten ontstoren van electrosmog en/of energetisch reinigen, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Een gemiddeld woonhuis kost mij een uur (€60,-) plus reiskosten (buiten Hazerswoude Dorp).

Tot slot was ik dinsdag 18 januari te gast bij RTW Waddinxveen. De enthousiaste presentatrice Debbie de Wolf heeft mij geïnterviewd en mijn favoriete nummers werden door de geluidsvrouw Inge v/d Zwan gedraaid. Via onderstaande link kan je dit radioprogramma terugluisteren:

https://extrazorgwaddinxveen.nl/index.php/rtw-fm