Oktober 2021

Eén van mijn missies is het bouwen van bruggen tussen de reguliere en complementaire zorg. Als jij dat ook belangrijk vindt en je bent iemand die bewuste keuzes maakt over jouw gezondheid, lees dan verder…..

Onlangs werd ik gebeld door een apotheker. Hij zocht een therapeut die én met bioresonantie én met kinesiologie werkt. Hij had een plan om een ontgiftingsprotocol uit te werken om de schadelijke stoffen, lichaamsvreemde bestanddelen van de vaccinatie op te ruimen met behoud van de positieve werking van de vaccinatie. Let wel: dit heeft níets te maken met een mening over wel/ niet vaccineren, maar alles met een betere gezondheidszorg om te zorgen dat mensen gezonder blijven na vaccinaties.

De waardevolle samenwerking heeft geleid tot een ontgiftingsprotocol voor personen die zich al hebben laten vaccineren (korte of al langere tijd geleden), een protocol voor de personen die zich nog gaan laten vaccineren en een protocol voor personen die zich niet hebben laten vaccineren, maar wel één of meerdere pcr testen hebben ondergaan. De protocollen vind je op mijn website. www.IdeREEN.nl

De producten zijn getest in combinatie met elkaar. Het totaalplaatje geeft het optimale resultaat. Maar mogelijk ben jij geen standaard persoon en voel je de behoefte om het protocol voor jou persoonlijk uit te laten testen. Zodat duidelijk is van welk merk, welke dosering en hoelang je de supplementen nodig hebt. Zo is het voor iedereen verschillend hoelang de producten nodig zijn, afhankelijk van persoonlijke situatie en hoelang geleden de vaccinatie gekregen is. Of dat er iets anders nodig is.

Wij hebben tijdens ons onderzoek gebruik gemaakt van de supplementen van Bonusan, omdat wij de ervaring hebben dat Bonusan een goed en betrouwbaar merk is. Mocht je zelf de supplementen willen bestellen en interesse hebben in een korting van 10% op de bestelling, stuur mij dan een mailtje https://www.idereen.nl/contact/  dat je toestemming geeft dat ik jouw e-mailadres doorgeef aan Bonusan, zodat je als cliënt van praktijkIdeREEN wordt genoteerd en 10% korting krijgt.

Voor de personen die in de buurt van de praktijk wonen of langs willen komen, heb ik een totaal pakket met al de benodigdheden voor het protocol, zonder de verzendkosten, met de 10% korting, voor je klaarstaan. Zie ook de webshop van mijn website.

Mijn advies is om een consult in te plannen, zodat we uit kunnen testen wat voor jou passend en nodig is.