JUNI 2022

JUNI 2022

Eerste Pinksterdag is er een nieuwe remedie ontstaan: Het madeliefje.
Pinksteren vertelt je om te doen en te praten over waar je voor staat.
Bij de start van het maken van de madeliefjes remedie vlogen er twee zwanen over. De zwaan helpt je bewust te worden van je eigen ware schoonheid en stelt je in staat een brug te slaan naar nieuwe dimensies en nieuwe vermogens. De zwaan helpt je om bewust je innerlijke schoonheid naar buiten toe uit te dragen.

Tijdens het maakproces dreven de madeliefjes naar de rand van de ronde schaal en vormden zo een cirkel. De remedie bevat de kracht voor verbinding en de roep om samenwerking.

Door de glazen schaal, waar de remedie in werd gemaakt, was een mier zichtbaar die onder de schaal liep. De mier staat symbool voor vlijt. De mier leert ons dat we door vol te houden onze grootste successen zullen boeken. De mier kan je leren je innerlijke krachten dusdanig te richten, dat je in staat bent je leven en de omstandigheden daarvan helemaal van de grond af opnieuw vorm te geven en te herscheppen. De mier laat je zien hoe je het beste met anderen kunt samenwerken, zodat iedereen er wel bij vaart. De mier houdt belofte in van slagen door eigen inzet.

Het madeliefje zegt: “Ik ga pas open als er genoeg licht om mij heen is. Als ik open ben, zie je de zon in mij. Met mijn zon kan ik iedereen licht geven.”

De remedie geeft vrolijkheid, kracht, werkt verhelderend en verbindend. Denk aan de kransjes die kinderen maken van madeliefjes. De madeliefjes remedie geeft kracht vanuit jouw binnenste en helpt je om door te zetten, zodat je doet wat je plannen zijn.

Het madeliefje zorgt voor genoeg licht, zodat jij ook open kan gaan en kan gaan stralen, zodat jij op jouw beurt de mensen om jou heen open kan laten gaan en kan laten stralen.

Het madeliefje helpt je om vol kracht en enthousiasme te doen wat jouw missie is.

Informatie over de dieren uit: Luisteren naar dieren van Ted Andrews

Voel jij je aangetrokken door het madeliefje? Spreekt de tekst je aan? Of voel je juist weerstand? In beide gevallen is het goed om de remedie te gebruiken, zodat het madeliefje je kan steunen in jouw proces. De remedie is verkrijgbaar in mijn praktijk. Als je je neutraal voelt bij het zien van een madeliefje en het lezen van de tekst, is deze remedie, op dit moment, niet passend. Mogelijk zijn er wel andere bloemen die je aanspreken en hun kwaliteiten met jou willen delen. Passende bloesemremedies ontdek je tijdens een consult bij IdeREEN.