Informatie voor collega kinesiologen

Informatie voor kinesiologen bij ontgiftingsprotocollen bij vaccinaties en pcr testen.

Deze tekst is bedoeld voor een collega kinesioloog die wil werken met de ontgiftingsprotocollen. Om deze protocollen zo breed mogelijk te dragen wil ik de gedachtes die wij hadden bij het maken van deze protocollen graag met je delen, zodat je gebruik kan maken van deze kennis, waardoor de protocollen beter werken in de praktijk. Om vragen vanuit het hele land te kunnen beantwoorden, is het praktisch dat zoveel mogelijk kinesiologen van deze protocollen op de hoogte zijn en er vertrouwd mee zijn. De protocollen worden in veel netwerken gedeeld, dus de kinesiologie wordt hier goed zichtbaar gemaakt.

Ik wil je vertellen dat het mijn missie is om bruggen te bouwen tussen reguliere en complementaire zorg. Hierdoor hoefde ik niet lang na te denken toen een apotheker met ruim 35 jaar ervaring in de reguliere en complementaire gezondheidszorg mij vroeg of ik wilde samenwerken om een protocol uit te werken die personen ondersteunt in het ontgiften van de lichaamsvreemde bestanddelen van het vaccin. We zijn samen aan het onderzoeken geslagen en van onze bevindingen hebben we protocollen gemaakt. De protocollen zijn ontstaan om een bijdrage te leveren aan de gezondheid van iedereen die te maken heeft met vaccinaties en pcr testen.

Bij de protocollen gaat het niet over de argumenten vóór of tegen vaccinaties, maar is het mijn visie dat de vaccinaties, net als de meeste andere geneesmiddelen, naast de goede effecten ook negatieve effecten hebben.

Wat voor ons belangrijk is dat de ontgifting niet ten nadele van de positieve werking van het vaccin werkt. Bij het toepassen van de complete protocollen testten wij uit dat de positieve werking van het vaccin gehandhaafd blijft.

In het ontgiftingsprotocol werken we met:
Zinkmethionine
Vitamine D3
Vitamine C
Bloesemremedie: Life Boost
Detox thee van Zonnatura
en als er nog een vaccinatie plaats gaat vinden: Zinkzalf.

De zinkmethionine zorgt ervoor dat het lichaam de lichaamsvreemde bestanddelen af kan voeren. De zinkmethionine bindt zich aan het lichaamsvreemde bestandsdeel en daardoor kan het het lichaam uit. De combinatie van Zinkmethionine, vitamine D3 en vitamine C zorgt voor een goed werkend immuunsysteem.

Wij hebben verschillende merken supplementen uitgetest, waarbij het merk Bonusan goed uit de bus kwam. Als je als kinesioloog gaat uittesten, kun je andere kwalitatief goede supplementen bij jouw cliënt uittesten en vinden wat voor jouw cliënt het beste past. Om het protocol praktisch en gemakkelijk werkbaar te houden hebben wij het merk Bonusan aangehouden.

Wat natuurlijk heel belangrijk is dat het lichaam van jouw cliënt het supplement goed opneemt en verwerkt. Als je bekend bent met het testen van LAN Y, pas deze test dan toe op de supplementen uit het protocol. Of test met een voor jou bekende methode uit of het supplement goed wordt opgenomen en verwerkt. Als je hier niet mee bekend bent, volg dan een cursus bij bijvoorbeeld TOPKI. De LAN Y Test leer je in de cursus Algehele Belastbaarheid, Voeding 1.

Als een cliënt niet goed reageert op één of meerdere van de supplementen, kan het liggen aan het merk, dus de samenstelling van het supplement. Dan kun je andere merken testen van het supplement.

Het probleem kan breder liggen, bijvoorbeeld dat vitamine C, D en/of zink zelf niet goed wordt opgenomen of verwerkt in het lichaam. Dan kan die persoon potten supplementen slikken, maar kost dat het lichaam veel energie en komt het meeste ongebruikt in de toiletpot terecht. Om dit uit te zoeken kun je denken aan het uittesten van vitamine C van de BASIS 5 uit de cursus Voeding testen en balanceren, Voeding 2. Maak gebruik van een Riddlertestdoos en test de buisjes vitamine C, D en zink op de alarmpunten en m.b.v. de BRT-test.

Mocht er bij jouw cliënt een storing zijn in één of meerdere vitamine of mineralenopname en verwerking dan is het noodzakelijk is om dit eerst te verhelpen voordat de supplementen ingenomen gaan worden.

De Life Boost bloesemremedie is ontwikkeld door Bram en Inske Zaalberg van de Bloesemremedies Nederland. Life Boost is gemaakt van Boerenwormkruid, de remedie Cel-Energie en het Kruidje-Roer-Me-Niet. Dit zijn onlangs opnieuw gemaakte bloesemremedies, dus de oudere versies van deze bloesemremedies bevatten niet volledig de energie van deze recente nieuw gemaakte remedies. Mocht je de drie genoemde remedies in je bezit hebben dan krijg je dus toch een andere frequentie mengflesje dan als je de Life Boost inzet. De omstandigheden, tijd waarin je het maakt, hebben invloed op de energie die in de remedie komt te zitten.

De Life Boost remedie is verkrijgbaar bij Bram en Inske Zaalberg in de winkel die zij in Meterik (Noord Limburg) hebben. De webwinkel is te vinden op: www.bloesemremediesnederland.com .

Als je bekend bent hoe je van een stockflesje een doseerflesje kan maken, kun je zelf 30 ml flesjes maken en deze aan je cliënten geven. Voor degenen die er niet mee bekend zijn:
Vul een 30 ml pipetflesje voor een kwart met cognac/brandewijn/graanjenever, vul het flesje verder aan met zuiver, schoon water.
Voeg hier (in het geval van de Life Boost) 5 druppels vanuit het stockflesje aan toe. Maak dit flesje met liefde, aandacht en respect.

Om te kunnen testen of een vaccinatie stress geeft bij jouw cliënt, kun je gebruik maken van een papier met hierop de ingrediënten die in het vaccin zitten die jouw cliënt heeft gehad. Je kunt hiervoor kijken op:

https://db.cbg-meb.nl/ords/f?p=111:3::ATC:NO::P0_DOMAIN,P0_LANG,P3_RVG1:H,NL,127894

Neem hier in je intentie bij mee dat mogelijk niet vermelde stoffen, die wel in het vaccin zitten, worden meegenomen wanneer je dit gebruikt om te testen.

Een tweede mogelijkheid is om gebruik te maken van het vaccinatiebewijs die de cliënt na het ontvangen van de vaccinatie heeft gekregen.

Let bij het testen van stress op een vaccinatie op POS (Powers Off Stress)!

Nadat je zoals hiervoor beschreven de supplementen hebt getest en hebt gecontroleerd of het lichaam de vitaminen en mineralen goed opneemt en verwerkt, test je de reactie van de spier op de inhoudsstoffen van de vaccinatie. Bij een indicatieverandering van de spier op de inhoudsstoffen van de vaccinatie, test je of de combinatie van de middelen (samenvoegen in 1 testpotje) die in het protocol genoemd staan, opnieuw een verandering van spier geeft.

Ga door de modes om te testen wat jouw cliënt nodig heeft.Hierdoor maak je van dit protocol een protocol op maat. Zoek net zolang in jouw technieken, en corrigeer waar nodig, totdat er niets meer boven komt wat jouw cliënt op dat moment nodig heeft.

Wanneer je lid bent van een beroepsvereniging en je wilt cliënten die met de ontgiftingsprotocollen willen werken begeleiden, geef dan jouw naam, woonplaats en website door aan mij, zodat ik een lijst van therapeuten op deze website kan plaatsen voor cliënten die op zoek zijn naar een kinesioloog die bekend is met de ontgiftingsprotocollen.

Om zoveel mogelijk kennis en kunde te delen wil ik je ook attent maken op  de website van de Zichtverbreders . Daar staat interessante informatie voor kinesiologen over wat je kunt doen bij allergische reacties en intoleranties m.b.t. de vaccinaties.

Heb je na deze informatie nog vragen of suggesties dan kan je contact met mij opnemen.