De regenboog van je Zelf

AfbeeldingHet doel van deze workshops is om kennis te maken met verschillende natuurlijke manieren om zelf in balans te komen, zodat je lekker in je vel komt te zitten.
Kleuren hebben een frequentie. Kijk maar naar de regenboog die ontstaat door het breken van het licht.
Ons lichaam bestaat ook uit frequenties. Tijdens elke workshop staat een kleur centraal:
ROOD, ORANJE, GEEL, GROEN, BLAUW, INDIGO en PAARS/WIT.
Dit zijn de kleuren van de regenboog, maar ook van de chakra’s.
Je leert verschillende natuurlijke mogelijkheden kennen en kunnen, waardoor je jezelf beter leert kennen, jezelf kan ondersteunen in moeilijke situaties en jezelf fitter en energieker maken/houden.

De workshops zijn afzonderlijk te volgen.
Welke kleur spreekt je aan? Of welke kleur juist helemaal niet!
Het is natuurlijk waardevol om van rood tot violet mee te volgen.
Zo versterk je jezelf van teen tot top!
Inclusief informatie en materiaal, koffie, thee en iets lekkers zijn de kosten € 35,- per kleur.

Een 2 uur durende workshop in te plannen van 9.30-11.30/13.30-15.30/19.30-21.30 uur

Bij interesse kun je contact opnemen per mail of telefoon. Maximaal 6 deelnemers per workshop.
Mocht de datum niet schikken, laat het mij weten. Bij voldoende animo starten we een groep op data die bij jou passen.

Tijdens elke workshop ligt de focus op een ander onderwerp, deze zijn hieronder cursief gedrukt. Bij elke workshop komen verschillende onderdelen steeds terug, zoals: informatie over het chakra, bloesem remedies, edelstenen, muziek, mudra’s, affirmaties en ziektes die een relatie hebben met het chakra die die dag aan de orde is.

ROOD: Tijdens deze workshop werken we met een energetische oefening om het lichaam te helpen opruimen, een mudra, muziek, edelstenen en gaan we aan de slag met de bloesemremedies.

ORANJE: De workshop ORANJE laat je werken met edelstenen, dolfijnenremedies, waterkristallen, een mudra, muziek en als toetje ontvang je de rite van de baarmoeder, waardoor je vrouwelijke kracht gesterkt wordt.

GEELTijdens de workshop GEEL ervaar je een Soul Body Fusion, waarbij (wils-)kracht, vitaliteit, doelgerichtheid en eigenwaarde aandacht krijgen. Je krijgt informatie over edelstenen en we doen een oefening met twee stenen, die aan het eind van de workshop mee naar huis genomen mogen worden, zodat ook thuis de oefening herhaald kan worden.

GROEN Tijdens de workshop GROEN werken we met visualisaties met verschillende kleuren rozen, want rozen werken op onze hartenergie (=groen). Natuurkaarten, hartconnectie en hartcoherentie zijn ook onderwerpen waar we aan gaan proeven en mee aan de slag gaan.

BLAUW: Tijdens de workshop BLAUW worden verschillende manieren/technieken om je keelchakra te versterken besproken, ervaren en geoefend. Muziek, edelstenen, bloesemremedies en er is o.a. een oefening voor de schilklier in balans te brengen. We sluiten af met een creatieve oefening, omdat creativiteit bij het keelchakra hoort. Neem, als je dit hebt, een passer, een lineaal en een geodriehoek mee.

INDIGO:Tijdens de workshop INDIGO visualiseren we met de klaproos en de korenbloem en ervaren we verschillende mudra’s.

PAARS/WIT:Tijdens de workshop PAARS/WIT werken we met muziek, edelstenen, een mudra, bloesemremedies, een oefening om de chakra’s in balans te brengen en de levensbloem (Flower of Life).

Ben je hierin geïnteresseerd?