Kennismaking met zelf leren spiertesten.

De workshop: “Kennismaking met zelf leren spiertesten.” is bedoeld voor therapeuten die kennis hebben opgedaan over de mineralen met behulp van het boek: “De synergie tussen mineralen en belangrijke lichaamsprocessen” en die lessen hebben gevolgd van Elly Hutjes over de synergie van de mineralen. Het doel van deze workshop is om kennis te maken met het zelf kunnen toepassen van het spiertesten bij het gebruik van mineralen.

Spiertesten is een kunst. Iedereen kan het leren. In deze workshop leer je wat belangrijk is om te weten bij het spiertesten en begin je met het ontwikkelen van het zelf toepassen van het spiertesten. Het vertrouwd raken met spiertesten groeit vooral door het veel te doen en te oefenen, dus blijf ook na deze workshop de spiertest oefenen en verfijnen.

Tijdens het ochtendprogramma leer je de basis van het spiertesten. Tijdens het middaggedeelte leer je met mineralen te werken. Het ochtendprogramma is door iedereen te volgen. Er is geen voorkennis voor nodig. Het middaggedeelte is alleen te volgen door therapeuten i.v.m. de wetgeving. Het is een cursusdag vol praktijk en interactie.

Datum: Dinsdag 6 februari 2024
Tijd: 10.00-16.30 uur
Plaats: Hazerswoude Dorp
Kosten: €110,-
Inclusief map met cursusmateriaal, koffie, thee en versnaperingen.
Lunch zelf meenemen.

Graag aanmelden via mail (klik) of mobiel 06-30741451.

Mocht de datum jou niet passen, maar heb je wel interesse, laat het mij dan weten, zodat we een datum in overleg kunnen plannen.