Gastenboek

Wat zou het een vooruitgang zijn als de reguliere geneeskunde en de complementaire geneeswijzen elkaar niet aanvallen, maar elkaar aanvullen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ip-adres 3.89.204.127 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
53 berichten.
AB schreef op 7 oktober 2021:
Op mijn vraag aan een cliënt over hoe zij mijn therapie aan andere mensen uitlegt, schreef zij: Ik zeg altijd dat het iets alternatiefs is: dat jouw eigen lichaam aangeeft wat nodig is om te herstellen. Dat ik er veel baat bij heb: dat het zweverig klinkt maar dat ik en T. er erg veel baat mee hebben….

p.s: ik voel mij zoveel beter na jouw laatste consult: ook donderdag begonnen met de pillen… tot volgende week ☺️
S.N. schreef op 6 oktober 2021:
Berichtje via Whatsapp van een moeder van een cliënt: N. was na ons bezoek aan jou een stuk vrolijker. Zelfs mijn andere dochter viel dat op. Ze was 's avonds de hele tijd aan het dansen en ik hoorde haar steeds lachen. Heel apart....nog geen supplement ingenomen.... Ik ga zo bestellen.
LH schreef op 1 oktober 2021:
‘Ik kom onder andere bij IdeREEN om supplementen die ik gebruik op hun werkzaamheid voor MIJ te testen. Ook helpt Irene me om zware metalen en parasieten kwijt te raken.
Ze is een fijne, integere therapeut en ik ga heel graag naar haar toe’.
Elly Nix schreef op 21 oktober 2020:
Ik ben vanaf januari 2020 regelmatig bij Irene geweest.
Voel mij enorm op mijn gemak bij haar.
Zij is rustig, luistert heel goed naar alles wat je verteld.
Er is nu een eind gekomen aan onze sessies, best jammer maar het gaat nu zo goed met mij dat het niet meer nodig is.
Hartelijk dank natuurlijk daarvoor.
Maar ik ga zeker volgend jaar een keer terug voor een soort APK.
Rein schreef op 13 oktober 2020:
Wij gebruiken met veel succes de achtjes tegen straling in onze praktijk, veel cliënten hebben klachten van hun mobiele telefoon en merken daarna vaak verbetering.
Mieke schreef op 15 maart 2020:
In september 2018 voor het eerst bij Irene geweest, nadat ik van de dochter van mijn man erg positieve verhalen had gehoord. Ik voelde heel duidelijk, dat ik alleen met Irene wilde praten en niet zoals bij een aantal andere therapeuten samen met mijn man.
Als ik haar moet omschrijven komen een aantal woorden spontaan bij mij naar boven: eerlijk, vol interesse, met humor, integer, leergierig en empathisch. Ik voel me bij haar welkom en vrij om in alle rust, zonder oordeel mijn klachten te uiten.
Na een consult bij haar voel ik me opgeladen, energiek en positief. Regelmatig kom ik terug om dat gevoel weer te ervaren en mijn zelfhelend vermogen een zetje te geven.
Ik ben heel dankbaar, dat Irene op mijn pad is gekomen en hoop nog lang in goede gezondheid bij haar te mogen komen.
Inge van der Zwan schreef op 2 maart 2020:
Vorige week een consult gehad van Irene. Mijn hoofd was vol en slapen was niet zo best. Na de balans is mijn hoofd rustiger en slaap ook wat beter. Ik kom zeker terug bij Irene. Dank je wel!! Tot ziens!!
Marga Postma schreef op 2 maart 2020:
Ik ben een tijdje onder behandeling geweest bij Irene. Het is zo prettig om te ervaren hoe een warm mens als Irene naar je luistert en met alles waar ze beschikking over heeft je helpt om weer helemaal in balans te komen en de klachten die je hebt verhelpt. Echt een aanrader!
Nadine schreef op 23 oktober 2019:
Ik ervaarde al ruim driekwart jaar enorme verzuring in mijn benen, vooral na korte inspanning. Deze pijn was zo hevig dat ik soms amper nog op mijn benen kon staan of 's avonds op stap kon. Als twintigjarige is dit niet iets waar je op zit te wachten.
Dankzij Irene is de hevige pijn verdwenen en kan ik weer langer sporten zonder dat mijn benen verzuren. Door het gebruik van verschillende mineralen voel ik mezelf sterker worden.
Ook klachten waar je onbewust last van hebt, komen boven tijdens de sessies. Hierdoor leer ik mijn lichaam onwijs goed kennen en krijg ik langzaamaan weer vertrouwen in mijn eigen lichaam.
Irene is rustig en luistert altijd naar al je klachten en vragen. Ik kan haar iedereen aanraden.
Karin schreef op 3 oktober 2019:
Via een vriendin kwam ik bij Irene terecht omdat ik al een tijd vage klachten van oa mijn gewrichten had en erg moe en geprikkeld was. Wat een verademing; iemand die naar je luistert en je absoluut niets opdringt. Ik ervaar een enorme rust tijdens de behandeling en voel me open en vrij om klachten aan te geven. Nu een aantal behandelingen verder en kan ik zeggen dat ik me stukken beter voel. Ik was niet bekend met Kinesiologie maar ik raad iedereen aan om naast reguliere zorg ook verder te kijken en dan ben je bij Irene wat mij betreft aan het goede adres.
Sascha schreef op 23 september 2019:
voor veel klachten kan je bij Irene terecht. ons gezin heeft Irene in de loop der jaren al veel geholpen bij allerlei klachten. je komt er altijd weer herboren vandaan.
pas ben ik geweest met mijn dochter,die last heeft van heimwee tijdens vakanties,wat ze best vervelend vind.
na een behandeling bij Irene gedaan te hebben,is ze enorm goed de vakantie doorgekomen, en ook het schoolkamp heeft ze echt van genoten. ondanks dat ze heel graag ook thuis is bij haar diertjes.
lieve Irene je bent een lief mens en voor ons ben je een Topper.
Sandra schreef op 20 september 2019:
2 weekjes geleden bij Irene geweest met burnout/hormoon klachten. Na een tijdje niet lekker in mijn vel zitten kwam ik erachter dat ik miniralen tekort had en mijn darmen/hormonen in de war zaten. Na 1 behandeling en miniralen meegekregen voel ik me nu al stukken beter/fitter. Komende week weer een nieuwe behandeling. Ik ben benieuwd wat voor positieve verrassingen mijn lichaam nog meer krijgt. Tot snel x
Liesbeth van der Hulst schreef op 16 september 2019:
Ik heb Irene ontmoet tijdens een les van Elly Hutjes over Eidon mineralen.
Kort hierna heb ik bij Irene de dagcursus "kennismaking met zelf leren spiertesten' gevolgd, over het testen van mineralen dmv spiertesten.
Ik vond het een ontzettend leerzame dag en Irene heeft met veel geduld en aandacht de groep begeleid. Ook ontving iedereen een duidelijke syllabus zodat je alles thuis kan nazoeken.

Hierna ben ik regelmatig terug gegaan naar Irene om haar dmv spiertesten mijn eigen mineraal huishouding in kaart te laten brengen.

Ik vind haar een erg prettige therapeut met een zeer fijne persoonlijkheid. Ik kan haar iedereen aanraden!!
Anja Buitelaar schreef op 11 september 2019:
Zelf kom ik al een aantal jaren bij Irene. Soms 1x in de 3 weken; soms een half jaar niet. Het is een fantastisch lieve vrouw met oog voor de mens zelf. Neemt alle tijd voor je en zal je nooit iets opdringen. Een werkruimte die rust uitstraalt. Gaat niet op de stoel zitten van een reguliere arts maar kan echt vaak veel meer bereiken. Zo liep ik al 6 maanden met heupklachten die door fysio niet verholpen kunnen worden maar na 1 behandeling was ik van de pijn af. Zo ga ik regelmatig om wat lekkerder in mijn vel te zitten en hoe moeilijk ik het ook kan hebben met veel stress in mijn leven; na een behandeling voel ik mij rustiger en fijner. Irene voelt altijd wat jouw lichaam nodig heeft. Ook mijn zoon van 14 jaar komt regelmatig bij Irene. Hij gaat graag en voelt zich altijd fijn na een consult. Ik zou zeker iedereen aanraden om eens bij Irene aan te kloppen met welke (lichamelijke) klacht dan ook of om wat rust in je hoofd en/of lichaam te ervaren.
Bettina de Groot schreef op 10 september 2019:
Al een tijdje was ik nieuwsgierig naar Kinesiologie. Omdat ik de laatste tijd last heb van spierspanningen ben ik gaan googlen en zo kwam ik bij Irene terecht. Heel bijzonder hoe ze communiceert met jouw lichaam en zo achter blokkades komt. Irene is een heel fijn persoon die je op subtiele wijze een spiegel voorhoud en je lichaam reset.
Yvonne Fehling schreef op 5 februari 2018:
We hadden weleens gehoord over deze therapie. Na zoeken kwamen we bij Irene terecht. Het voelde zo goed dat we afspraak hebben voor mijn kleinzoon. Tjonge wat is dat kind gegroeid en sterk geworden en vol vertrouwen staat hij weer in t leven. Daar ik al jaren voelde dat ik blokkade had in mn lijf wat resulteerde in emotie eten ,altijd moe al met al mn hele lijf was van slag. Ik heb mijn leven terug wat ik al kind bij kwijt geraakt ook mn dochter is geriset 😂 Wij zijn Irene ontzettend dankbaar t is lieverd en wij gaan alle drie zeker om t half jaar terug naar haar .❤️Bedankt
Iris schreef op 22 januari 2018:
Ik ben een aantal keer bij Irene geweest. Omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Irene is een heel lief mens, en bij haar voelde ik me snel op me gemak. Ze heeft mij wat dingetjes geleerd om toe te passen. En ik ben er erg van opgeknapt! Lieve Irene, Dankjewel!!!!!!
Liset schreef op 9 januari 2018:
Hallo Irene,

ik ben blij dat ik jouw en je praktijk heb mogen leren kennen.
Na jaren gehoest te hebben, wat klonk alsof ik een zware roker ben en de huisarts zei dat ik astma heb. Ben ik na 4 behandelingen helemaal van mijn hoesten en piepen door het slijm af!
Ik ben super blij! Bedankt!
Helen schreef op 23 augustus 2017:
Hoi Irene, ik ben de hele dag al blij! Dank je wel voor je duidelijke uitleg,
kundig zicht op andere mensen en hun klachten, compliment!!
Marij Jacobs schreef op 30 juli 2017:
Beste Irene,

bijna een jaar geleden kwam ik voor het eerst bij jou in de praktijk met voornamelijk hooikoortsklachten en huidproblemen. De term Kinesiologie zei mij niet zo veel, ik was er wel benieuwd naar. Toen twee jaar geleden de dermatoloog al na twee consulten aangaf dat hij niets meer voor mij kon doen moest er echt iets gebeuren. Van een kennis kreeg ik de tip om een kinesiologe te bezoeken. Na veel speurwerk kwam ik bij jou terecht. Al snel kreeg ik door wat de behandeling precies inhoudt. Jij "praat" met mijn lichaam! Het lichaam geeft zelf aan waar het behoefte aan heeft. Na 12 behandelingen ben ik eindelijk verlost van die vervelende hooikoortsklachten en benauwdheid. Medicijnen heb ik niet meer nodig. Mijn huidklachten zijn (nog) niet helemaal genezen. Dit kan ook te maken hebben met de overgang maar ik heb goede hoop. Ik heb jou leren kennen als een warm, lief en rustig persoon. Je neemt de tijd tijdens de behandeling en weet heel goed waar je mee bezig bent. Je geeft advies zonder iets op te dringen. Daarom beveel ik jou graag aan bij anderen. Ik ben blij dat ik jou heb mogen ontmoeten. Mochten de klachten terugkomen of mocht er een leuke cursus of workshop voorbij komen, dan zal ik zeker opnieuw contact met je opnemen. Ik wens jou alle goeds toe en hoop van harte dat je voor anderen net zoveel mag betekenen als voor mij. Dankjewel lieve Irene. Met een warme groet van mij, Marij