Gastenboek

Wat zou het een vooruitgang zijn als de reguliere geneeskunde en de complementaire geneeswijzen elkaar niet aanvallen, maar elkaar aanvullen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ip-adres 3.236.122.9 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
 
50 berichten.
Milika schreef op 14 maart 2017:
Heel mooi om te zien dat er iemand is die iets voor je kan betekenen. Waar jij zelf niks vanaf lijkt te weten, weet Irene wel naar boven te halen. Het vraagt dan ook veel energie maar later pluk je er de vruchten dan ook zeker van. Blokkades die er al een aantal jaar zitten weet jij naar boven te halen en probeert er dan ook alles aan om te doen om de blokkades weg te werken. Al een aantal jaar ben ik aan het zoeken naar een goede balans in mijn leven. Veel doctoren gezien en vaak het ziekenhuis bezocht voor de vele klachten die ik heb. Niemand wist mij verder te helpen en konden er geen vinger onder krijgen. Na een aantal sessies bij Irene merkte ik al verbetering. Het geeft mij een gevoel van opluchting! Er is eindelijk iemand die iets voor mij zou kunnen betekenen. Kleine problemen die grote problemen voor mij werden zijn niet langer meer grote problemen maar zijn weer klein geworden. Er wordt tijd voor je genomen en geluisterd naar dat gene wat jou in de weg zit. Heel bizar om te zien dat je onderbewustzijn veel meer invloed op je heeft dan dat je in eerst in stantie zou denken. Het onderbewustzijn word dan ook heel serieus genomen. Iedere sessie kan weer naar iets anders toe lijden waar je dan vervolgens de vruchten van plukt. Dat is wat de sessies zo speciaal maakt. Iedereen is anders en heeft een anderen manier van behandelen nodig. De sessies van Irene kunnen mij daarom dan ook veel beter helpen dan alle anderen therapieën die er zijn.
Bedankt Irene !
Ciska schreef op 28 december 2016:
Een aantal maanden geleden ben ik gestart met de cursus Touch for Health bij Irene.
Erg interessant en veel geleerd. Bijzonder om te voelen en zien wat je lichaam over je kan vertellen!
Het was bijzonder en leerzaam hoe Irene zo mooi het beste doel (voor je klachten) naar boven kon halen.
De druppels die ik voor mij en mijn dochter had mee gekregen doen geweldig hun werk!
Mijn dochter is vraagt minder negatieve aandacht, is vrolijker en komt heel de dag kroelen en kusjes geven! En uiteraard werkt dit ook positief door op mij, ik zeg super!!
Marloes schreef op 14 december 2016:
Een aantal weken terug langs geweest bij Idereen voor mijn dochtertje van bijna 3. Zij slaapt al sinds dat ze baby is slecht en kwam soms meerdere keren op een nacht.
Idereen heeft haar voor een aantal dingen behandeld, en gaf mijn dochtertje druppeltjes mee.
Er vielen ook puzzelstukjes in elkaar doordat Irene dingen ontdekte bij mijn dochter.
Wij zijn nu een aantal weken veder, inmiddels voor een volgende behandeling geweest, waaruit kwam dat heel veel verkeerde stoffen nu uit haar lichaam zijn of sommige bijna. Dit merk ik ook zeker aan haar gedrag. En vooral aan haar slaappatroon. Ze slaapt nu veel rustiger, en ze heeft in deze weken al meer door geslapen dan in haar afgelopen 3 jaar.
Echt zo fijn. Ook mijn dochter voelde zich erg fijn en veilig bij Irene, tijdens de behandeling zag je ook dat haar lichaam hier op reageerde, in positieve zin.
Ik ben erg blij dat ik dit heb gedaan! Vooral voor mijn dochter.

Ook ben ik met mijn anderen dochter geweest, die kon heel boos worden en was lastig op dat moment mee te communiceren. Sinds dat ik haar voor druppeltjes gebruik gaat het heel veel beter. Ze krijgt geen woede aanvallen meer! En ik kan gewoon met haar in gesprek gaan, over het probleem. Echt super fijn, ook heeft ze haar behandeld om de verkeerde stofjes uit haar lichaam te "gooien", zodat ze fijner in haar vel zit.

Ik ben dus zeer tevreden over de behandelingen van Irene!
Astrid W schreef op 22 oktober 2015:
Lieve Irene,

En voor iedereen die iets voor zichzelf wil doen (zelfs wanneer je vindt dat je het niet verdient - dan juist !) ......

Onlangs heb ik 2 workshops gedaan. "De regenboog van jeZelf" ( kleur rood / basis chakra) en "Zorg voor jezelf". Ik kan ze iedereen aanraden. Bij de 1e workschop vielen voor mij veel puzzelstukjes op z'n plaats. Een brede kijk op dingen in het leven en ook op jezelf. Mooi & leuk! Bij de 2e workshop was ik aangenaam verrast door de mooie, rustgevende en bijna meditatieve oefeningen die we hebben gedaan. Veel mensen (net als ik) denken vaak.... "daar heb ik geen tijd voor". Misschien niet, maar dan kun je er wél tijd voor máken. Om in de woorden van jou te spreken......."waarom zou je het NIET doen???" Een eenvoudige vraag, die mij nu vaak al helpt.

Dank Irene, voor de fijne en persoonlijke momenten en de aandacht die je geeft.
Astrid W schreef op 22 oktober 2015:
Lieve Irene en anderen die dit lezen,

Bijna een jaar geleden kwam ik met je in contact en ik durf te zeggen..... een verrijking in mijn leven. Ik had een afspraak gemaakt voor de bioresonantie om te kijken of ik op de 'goede weg' was. Daar bleef het echt niet bij en ook niet alleen bij bioresonantie. Ik dacht dat ik een zware periode uit mijn leven had verwerkt, maar niets was minder waar. Ik bleek vast te lopen in oude patronen en verdriet & boosheid. Wat voélde ik me vrij om te 'zijn' en wat voelde ik mij welkom bij jou. Je trad mij tegemoet zonder oordeel en hebt mij ook al heel wat
handvatten gegeven. Ik ben na een aantal consulten weer een heel eind verder in mijn persoonlijke proces gekomen. Dank daarvoor !
Je bent een kanjer !
Christa schreef op 16 september 2015:
Onze dochter van 4 jaar heeft al vanaf 6 maanden oud erg veel last gehad van eczeem. Van alles geprobeerd, en van het ene hormoonzalf naar een nog zwaardere hormoonzalf.
Regelmatig een tube in de week! Een vriendin van me was met alle 3 haar kinderen bij Irene geweest, met goed resultaat. Ze zei dat ik het echt eens moest proberen!! Toch een afspraak gemaakt, en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Der eczeem is weg! Soms verschijnt er wel eens een plekje, maar dat kan ze gewoon met vette zalf aan. Ben echt blij dat ik die hormoonzalf niet meer hoef te gebruiken.
Jan schreef op 12 juli 2015:
Fascinerend, dat het lichaam soms meer 'weet' over jezelf dan jezelf. Irene gebruikt methoden die het lichaam 'laten praten'. In korte behandeling bij Irene kijk ik hier op twee manieren naar. In de eerste plaats: wat heeft het me te bieden? In de tweede plaats: kan de reguliere geneeskunde hier wat aan hebben hebben (en waarom is het er zo van gescheiden?). Dit is een ingewikkeld onderwerp waar de komende jaren meer helderheid over zal komen. Dit mede dankzij mensen als Irene die zich, opgeleid vanuit de reguliere geneeskunde, verdienstelijk maken in de natuurgeneeskunde en zo integer bijdragen aan de gezondheid van mensen. Irene, dank en succes met je werk!
Linda Ober schreef op 9 juli 2015:
Wij zijn met ons zoontje van 5 onder behandeling geweest bij Irene voor exceem en wat allergieën. Waarschijnlijk ook van ons hamstertje. Hij is zo'n 7x geweest, maar wat een vooruitgang. De exceem rond zijn ogen is helemaal weg en hij zit veel lekkerder in zijn vel. Probeert ook weer dingen te eten die hij eerst niet meer wilde, waarschijnlijk door de allergieën. Ze heeft veel geduld en is lief. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar dit resultaat is zo fijn!
Esther Visser schreef op 19 april 2015:
Hoi Irene,

Ik wil je laten weten dat het veel beter gaat met onze dochter Femke.
De behandeling, de druppels en visolie zijn goed aangeslagen.
Haar boosheid is veel minder. Ze is zachter van karakter geworden, vliegt minder snel uit haar vel en kan gewoon meer hebben van anderen.
Ze merkt het zelf ook. Ze zegt dat ze 'vroeger/eerst anders was dan nu' 'Ik ben niet meer als toen'.
Heerlijk is dat. Zeker voor Femke zelf!
Ook bedankt voor de tips aan Femke om irritaties en boze gevoelens te benoemen. Soms merk ik dat ze (zeker als we het druppelen afbouwen) soms nog heel fel en boos kan reageren op bepaalde dingen. We praten dat dan goed uit. En geven aan dat ze bij de eerste 'vonkjes en irritaties' naar ons toe moeten komen, zodat we het meteen bespreken. Ook bouwen we het druppelen dan weer wat op.

Bedankt Irene!
Groetjes, Esther Visser
Mieke schreef op 28 maart 2015:
Op een dag kreeg ik een foldertje van Irene in de bus en had deze bewaard. Ik liep al een tijdje met het gevoel van een "prop in mijn keel". Diverse oplossingen voor geprobeerd te vinden, maar zonder succes. Daarbij kreeg ik ook steeds meer angst voor autorijden, voelde me onzeker worden. Toen heb ik het foldertje nog eens gelezen en besloot haar te mailen. Nu ben ik inmiddels 4 keer bij haar geweest en het gaat een stuk beter. Bij irritaties komt het "propgevoel" wel eens terug, maar een stuk minder en ik zit beter in mijn vel. Aankomende woensdag ga ik met mijn jongste dochter bij haar langs. Zij heeft dyslexie en is zeer snel afgeleid. Na het lezen van het bericht van Alie Hoogendijk lijkt het mij zeker de moeite waard met haar naar Irene te gaan. Ik ben benieuwd.
Ariette schreef op 23 februari 2015:
Naar Irene gaan is gewoon fijn. We hebben goede gesprekken en daarna gaat ze aan de slag.
Bijzonder wat je lichaam zegt via de spiertesten. Elke keer komen we n stukje verder.
Ik kan het iedereen aanraden.

Lieve groeten, Ariette
Kitty schreef op 5 februari 2015:
Ik heb een trigger finger en bij de huisarts een spuit gekregen met cortisol. Hierdoor werd de pijn alleen nog maar erger en werd ik doorverwezen naar het ziekenhuis.
Maar met zo'n pijn nog 5 weken te moeten wachten......
Zo kwam ik bij Irene terecht waar ze met de bioresonantie de straling uit mijn lichaam heeft gehaald. Voor mij heel logisch aangezien ik de afgelopen 4 maanden achter de laptop heb gezeten en met een draadloze muis werk (en die hand was het ook).
De pijn vanuit mijn schouder, door mijn hele arm en de constante zeurende gevoel in mijn hand, hoe ik die ook hield, was de volgende dag verdwenen!!!
Heel bijzonder en ik ga zeker nog een keer naar Irene.
Kitty
Ellie schreef op 20 juli 2014:
Mijn zoon van nu bijna 6 jaar slaapt pas sinds een half jaar de nacht door. Voorheen was het elke nacht bal. Hij wilde niet alleen zijn. Zelf heb ik 5 weken naast hem op de grond geslapen en ondertussen was ik na andere alternatieve therapieën bij Irene aangeland.

Naast het slechte slapen had hij ook een gevoelige huid en had hij vaak last (of wij hadden er last van) van druk/boos gedrag.
Met behulp van de combinatie van kinesiologie en bioresonantie zijn bovenstaande 'problemen' zo goed als opgelost.

Waar Irene zich in onderscheidt van andere therapeuten is de kunde om echt de oorzaak te vinden en daar mee aan de slag te gaan. Plus het feit dat ze de mogelijkheid heeft om meerdere remedies toe te passen. Erg veelzijdig dus!
Alie Hoogendijk schreef op 15 juli 2014:
Lieve Irene en andere mensen die dit lezen.Wij hebben een dochter van 16 met dyslexie,wij weten dit van af haar 12 jaar.
Op de middelbare school krijgt zij veel ondersteuning maar het blijft moeilijk.
Door Irene zijn wij bekend gemaakt met de ondersteuning voor dyslexie.
Eerst vond onze dochter het maar raar,maar de resultaten wijzen het uit.
Wij zijn nu inmiddels een hele tijd verder en onze dochter gaat in een keer door naar Havo 5.
Dat opzich is al een prestatie , maar voor iemand met dyslexie zeker. Mede dankzij de behandeling van Irene en de goede zorg op de middelbare school ( een computer programma kurzweil) hebben wij er vol vertrouwen in dat ze het gaat redden.
Wij raden het iedereen aan. Deze therapie zorgt er niet voor dat het overgaat,want dyslexie is voor je hele leven.
Het leestempo van onze dochter is heel erg omhoog gegaan, en dat is na de behandeling gebeurd. Mensen die zelf dyslexie hebben of mensen in hun omgeving weten dat het altijd knokken is voor een voldoende bv voor Nederlands vooral spelling, onze dochter gaat van 4 naar 5 havo met een goede 7 voor Nederlands dit zegt denk ik voldoende.
Als jullie meer willen weten bel vooral Irene zij kan met haar kennis en zorgzaamheid jullie verder helpen.
Alle mensen met dyslexie doe het.

Irene bedankt Alie en gezin.
paulien schreef op 28 april 2014:
Enige tijd geleden heb ik met veel plezier een cursus Bach Bloesem Remedies gedaan. Ik heb daar veel geleerd over alle remedies wat ze doen en waar ze voor ingezet kunnen worden. Maar wat ik het aller moeilijkste vond is hoe kom je er achter welke remedie wie nodig heeft. Ik wilde daar zekerheid in en om het op basis van een gesprek te doen vond ik niet genoeg.
Zo kwam ik bij Irene zij werk ook met de Bach Bloesem Remedies en kijkt op basis van spiertesten welke je nodig hebt. Dat wilde ik ook graag leren. En tot mijn verbazing vertelde ze me dat ook ik kon leren spiertesten.
Ik ben toen begonnen met de cursus Touch for Health die Irene begin dit jaar gaf. Ik heb daar veel geleerd. Ik kwam eigenlijk voor de Bach Bloesem Remedies, maar heb veel meer dan dat geleerd.
Ik vond het erg interessant om op deze manier je lichaam te ontdekken en te luisteren naar wat het je te vertellen heeft. In het najaar begin ik aan het volgende deel en ben heel benieuwd wat ik allemaal zal leren.
Groetjes van Paulien
Astrid schreef op 1 oktober 2013:
Ik kon al lange tijd niet veel eten meer verdragen en had ook enorme stekende pijnen in mijn lichaam.
Na lange tijd lopen bij de huisarts en onderzoeken in het ziekenhuis, waar niets uitkwam, wist de huisarts het ook niet meer
en zei dat ik zelf maar even moest door puzzelen.
Ik heb op alternatief gebied van alles gedaan en geprobeerd. Veel dingen hielpen wel wat, maar te tijdelijk.
Via mijn broer (die bij Irene over mij verteld had) kwam ik bij Irene terecht. Ik wist niet waar ik aan begon,
moet er bijna 2 uur voor autorijden, maar wilde het wel proberen. Ik wilde wel van mijn pijnen af.
En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb.
Al gauw bleek dat mijn hele lichaam behoorlijk van slag was.
Stap voor stap hebben we allerlei dingen aangepakt. En nu, na 10 keer bij Irene te zijn geweest, kan ik zeggen dat ik na lange tijd eindelijk pijnvrij ben.
Ik weet inmiddels wat ik wel en niet kan eten en dat ik een erg gevoelig lichaam heb.

Tegen iedereen die al lange tijd zoekt naar oplossingen voor lichamelijke klachten zou ik willen zeggen: ga naar Irene!
Hoe ze het doet, doet ze het, maar het werkt wel en ze vindt een oplossing.
Jasmijn schreef op 29 januari 2013:
Al een aantal jaren kom ik op consult bij Irene en heb ik echt het gevoel dat ik in ontwikkeling ben. Door kinesiologie leer ik mijn lichaam en mijn 'onbewuste' beter kennen en helpen we ze op elkaar af te stemmen.

Zo ook vorige week. We werkten o.a. aan het openstaan voor uitdagingen. En ja, de volgende dag kwam er een 'uitdaging' op mijn pad.. Ik heb deze aangepakt met beide handen. Die dag had ik echt het idee dat ik een andere uitstraling had, opener en toegankelijker, waardoor ik beter in contact kwam met mezelf, maar ook met anderen. Het leverde me een heleboel energie en vrolijkheid op.
Het is heel erg fijn om steeds meer bewust te worden van deze ervaringen en deze mogelijkheden bewuster te gaan zien en mee te maken.

IdeREEN brengt mij: Meer in balans, steviger in m'n eigen schoenen en lekker in m'n vel.

Iedere keer dat ik bij Irene kom merk ik dat ze weer meer weet en heeft geleerd, zo blijven we allebei in ontwikkeling! Dank je wel, Irene.
Mirjam schreef op 6 september 2012:
Ben diverse keren bij idereen geweest met kwalen waar ik al ruim een jaar last van had. En hier heb ik echt baat bij gehad. Moet toegeven dat ik het niet snap en dat ook vertel tijdens de behandeling, maar zo zie je maar dat er echt nog meer is dan de regliere artsen!
Ook vind ik het erg prettig om met haar te praten. Zelfs is mijn man nu zover dat hij ook een afspraak heeft gemaakt voor zijn allergie, ben erg benieuwd.
Mirella schreef op 6 juni 2012:
Goedemorgen,

ook ik ben erg blij dat ik bij Irene geweest ben, wat ik al dacht werd door haar bevestigd. Overduidelijk lieten de spiertesten dat zien. Doordat Irene mij behandeld heeft en een bloesemtherapie ben ik al die vage klachten kwijt.
Ik kan het iedereen aanraden!
Cindy schreef op 10 februari 2012:
Beste Irene,

Hartelijk dank voor alle fijne behandelingen die je uitvoert. Heel bijzonder en mooi om via Touch for Health, bloesemremedies etc te ervaren wat je lichaam eigenlijk allemaal te zeggen heeft.
Je hebt me erg geholpen door middel van spiertesten, druppeltjes van verschillende bloesems en gewoon praten om me weer lekker in mn lijf te voelen.
Ik heb veel minder last van hoofdpijnen en verkrampte spieren.
Door de verschillende oefeningen kan ik thuis ook blokkades oplossen, meridianen activeren of gewoon weg ontspannen.
Wanneer het nodig is kan je bij je terecht met al jouw kennis en fijne aanpak.

Iedereen die twijfelt zou ik willen overtuigen om echt bij Irene langs te gaan, want ze kan je echt helpen (en er is echt niets zweverigs of engs aan!)

Bedankt Irene, groetjes,
Cindy