Kinesiologie

Bij het werken als kinesioloog, ben ik een vertaler van wat jouw lichaam aan jou te vertellen heeft. Het mooie is dat ik gebruik maak van het feit dat jijzelf, vaak onbewust, precies weet wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te kunnen halen. Hiervoor gebruik ik een spiertest.
Als je in mijn praktijk komt met een probleem/wens/doel dan gaan we in gesprek, “communiceren” (spiertesten) met het lichaam.
Er zijn veel mooie manieren om aan je gezondheid te werken, maar de kinesiologie is zo speciaal, omdat het maatwerk levert. IdeREEN is uniek.
Het brengt je naar de kern van een probleem/wens/doel, zodat hieraan gewerkt kan worden en je je fijner gaat voelen.

Kinesiologie omvat verschillende technieken. Met behulp van de spiertest wordt uitgezocht welke techniek er het beste ingezet kan worden voor het probleem waar je mee komt. Spieren reageren met spanningsveranderingen op stress en ziekte. Deze spanningsverandering is voelbaar door de therapeut en door de cliënt tijdens de test.

Kinesiologi helpt het lichaam weer in het oorspronkelijke evenwicht te komen. In de natuur is alles altijd op zoek naar evenwicht en zo ook in ieder mens. Kinesiologie brengt energie weer in beweging, zodat jij je weer fijn voelt.