Ontgiftingsprotocol voor personen die zich gaan laten vaccineren

Voor IdeREEN vanuit Eenwording

Ontgiftingsprotocol voor personen die zich gaan laten vaccineren

Op deze website vind je 3 ontgiftingsprotocollen: één voor gevaccineerden, één voor mensen die zich gaan vaccineren en één voor mensen die niet gevaccineerd zijn maar wel een of meerdere pcr-testen hebben ondergaan. Protocollen met een bijzonder hoge effectiviteit en het immuunsysteem wordt ondersteund, dus een betere bescherming tegen virussen in zijn algemeenheid. Let wel: dit heeft níets te maken met een mening over wel/ niet vaccineren, maar alles met een betere gezondheidszorg om te zorgen dat mensen gezonder blijven na vaccinaties.

Mijn advies is om het protocol op maat te laten testen voor jou persoonlijk. Zo ontstaat er duidelijkheid over de persoonlijke opname en verwerking van de genoemde stoffen: zinkmethionine, vitamine D3 en vitamine C. Het protocol wordt geïntegreerd in het kinesiologisch/natuurgeneeskundig consult.

Heb je interesse in het protocol en wil je persoonlijk advies en ondersteuning, neem dan contact op.
De supplementen kan ik aanbieden met 10% korting op de verkoopprijs van Bonusan. Een totaalpakket van de benodigdheden is verkrijgbaar tijdens een consult of kan per post verzonden worden. Webshop

Vanuit de officiële registraties bij Lareb (voor Nederland) en EMA (voor Europa) blijken bijwerkingen en zelfs overlijdens na een coronavaccinatie veelvuldig voor te komen. Tot en met september 2021 zijn er alleen al in Nederland ruim 500 overlijdens officieel geregistreerd na toediening van een van deze vaccins.

Als je uiteindelijk toch de keuze hebt gemaakt om je te laten vaccineren, maar je wilt de kans op bijwerkingen minimaal maken, dan is het volgen van onderstaand protocol heel effectief gebleken. De werking van het vaccin blijft onveranderd, maar de toxische, lichaamsvreemde bestanddelen van het vaccin worden snel en effectief uit het lichaam verwijderd. Let wel: dit geldt níet voor allergieën voor een van de componenten. Een allergische reactie kan evengoed optreden.

De werkwijze is grondig uitgezocht en getoetst door een ervaren gediplomeerde kinesioloog (in het verleden werkzaam geweest als verpleegkundige) en een apotheker. Zij verwachten met dit ontgiftingsprotocol een bijdrage te leveren aan de gezondheid van iedereen die zich, wellicht noodgedwongen, toch genoodzaakt ziet om zich te laten vaccineren.

Voor de vaccins van Pfizer en Moderna geldt:

Product Dosering Wanneer starten Hoe lang?
Zinkmethionine 15mg 3x daags 15mg 4 dagen vóór de vaccinatie Totaal 17 dagen
Vitamine D3 15mcg 3x daags 15mcg 4 dagen vóór de vaccinatie Totaal 25 dagen
Vitamine C-1000 ascorbinezuur 3x daags 1000mg 4 dagen vóór de vaccinatie Totaal 25 dagen
Bloesem remedie Life Boost 3x daags 5 druppels 2 dagen vóór de vaccinatie Totaal 28 dagen

Voor de vaccins van AstraZeneca en Janssen geldt:

Product Dosering Wanneer starten Hoe lang?
Zinkmethionine 15mg 3x daags 15mg 3 dagen vóór de vaccinatie Totaal 14 dagen
Vitamine D3 15mcg 3x daags 15mcg 3 dagen vóór de vaccinatie Totaal 20 dagen
Vitamine C-1000 ascorbinezuur 3x daags 1000mg 3 dagen vóór de vaccinatie Totaal 20 dagen
Bloesem remedie Life Boost 3x daags 5 druppels 2 dagen vóór de vaccinatie Totaal 24 dagen

Hiernaast geldt voor alle vaccins:

  1. Het vaccin laten inspuiten met intentie van liefde.
  2. Direct na het inspuiten de plek insmeren met zinkzalf en afdekken met een pleister.
  3. Voor de nacht nogmaals insmeren met zinkzalf en afdekken met een pleister.
  4. Drink minimaal gedurende 28 (i.h.g.v. Pfizer en Moderna) of 24 (i.h.g.v. AstraZeneca en Janssen) dagen dagelijks Detox thee van Zonnatura.
  5. Gebruik van de sauna bevordert/versnelt de ontgifting, maar is niet noodzakelijk.
  6. Dit protocol dient herhaald te worden bij een volgende vaccinatie.
  7. In de onderzoeksfase is gebruik gemaakt van Zinkmethionine, Vitamine D3 en Vitamine C-1000 van Bonusan. Deze kunnen zondermeer aangeraden worden.
  8. Een professioneel kinesioloog (d.w.z. gediplomeerd, lid van een beroepsvereniging én ingeschreven bij RBCZ of KAB) kan een belangrijke bijdrage leveren aan dit proces. Een kinesioloog kan het ontgiftingsproces volgen en uittesten wat er voor jou nog extra nodig is voor een optimaal resultaat, zoals tussentijdse correcties. Ook evt. opname- en/ of verwerkingsproblemen van vitamine D/ C/ zink kunnen worden behandeld door een kinesioloog.

Bij vragen over het protocol en ondersteuning bij het ontgiften:
contact@IdeREEN.nl

Versie 02, 17 oktober 2021