Ontgiftingsprotocol voor personen die zich hebben laten vaccineren.

Voor IdeREEN vanuit Eenwording

Ontgiftingsprotocol voor personen die zich hebben laten vaccineren

Op deze website vind je 3 ontgiftingsprotocollen: één voor gevaccineerden, één voor mensen die zich gaan vaccineren en één voor mensen die niet gevaccineerd zijn maar wel een of meerdere pcr-testen hebben ondergaan. Protocollen met een bijzonder hoge effectiviteit en het immuunsysteem wordt ondersteund, dus een betere bescherming tegen virussen in zijn algemeenheid. Let wel: dit heeft níets te maken met een mening over wel/ niet vaccineren, maar alles met een betere gezondheidszorg om te zorgen dat mensen gezonder blijven na vaccinaties.

Mijn advies is om het protocol op maat te laten testen voor jou persoonlijk. Zo ontstaat er duidelijkheid over de persoonlijke opname en verwerking van de genoemde stoffen: zinkmethionine, vitamine D3 en vitamine C. Het protocol wordt geïntegreerd in het kinesiologisch/natuurgeneeskundig consult.

Heb je interesse in het protocol en wil je persoonlijk advies en ondersteuning, neem dan contact op.
De supplementen kan ik aanbieden met 10% korting op de verkoopprijs van Bonusan. Een totaalpakket van de benodigdheden is verkrijgbaar tijdens een consult of kan per post verzonden worden. Webshop

Vanuit de officiële registraties bij Lareb (voor Nederland) en EMA (voor Europa) blijken bijwerkingen en zelfs overlijdens na een coronavaccinatie veelvuldig voor te komen. Tot en met september 2021 zijn er alleen al in Nederland ruim 500 overlijdens officieel geregistreerd na toediening van een van deze vaccins.

Als je je eerder hebt laten vaccineren, maar de kans op (blijvende) bijwerkingen minimaal wilt maken, dan is het volgen van onderstaand protocol heel effectief gebleken. Ook wanneer je (nog) geen bijwerkingen bij jezelf bemerkt, of twijfelt of de klachten die je ervaart een relatie hebben met de vaccinatie, is het aan te bevelen om onderstaand ontgiftingsprotocol te volgen. De werking van het vaccin blijft hierbij onveranderd, maar de toxische, lichaamsvreemde bestanddelen van het vaccin worden snel en effectief uit het lichaam verwijderd.

De werkwijze is grondig uitgezocht en getoetst door een ervaren gediplomeerde kinesioloog (in het verleden werkzaam geweest als verpleegkundige) en een apotheker. Zij verwachten met dit ontgiftingsprotocol een bijdrage te leveren aan de gezondheid van iedereen die zich, ongeacht de reden, heeft laten vaccineren.

Voor de vaccins van Pfizer en Moderna geldt:

Product Dosering Hoe lang?
Zinkmethionine 15mg 3x daags 30mg De tijdsduur is afhankelijk van de datum waarop gevaccineerd is. Laat het aantal dagen dat nodig is voor de ontgifting uittesten door bijv. een kinesioloog.
Vitamine D3 15mcg 3x daags 15mcg
Vitamine C-1000 ascorbinezuur 3x daags 2000mg
Bloesem remedie

Life Boost

3x daags 5 druppels

Voor de vaccins van AstraZeneca en Janssen geldt:

Product Dosering Hoe lang?
Zinkmethionine 15mg 3x daags 15mg De tijdsduur is afhankelijk van de datum waarop gevaccineerd is. Laat het aantal dagen dat nodig is voor de ontgifting uittesten door bijv. een kinesioloog.
Vitamine D3 15mcg 3x daags 15mcg
Vitamine C-1000 ascorbinezuur 3x daags 2000mg
Bloesem remedie

Life Boost

3x daags 6 druppels

Hiernaast geldt voor alle vaccins:

  1. Drink gedurende het hele ontgiftingsproces dagelijks Detox thee van Zonnatura.
  2. Gebruik van de sauna bevordert/versnelt de ontgifting, maar is niet noodzakelijk.
  3. In de onderzoeksfase is gebruik gemaakt van Zinkmethionine, Vitamine D3 en Vitamine C-1000 van Bonusan. Deze kunnen zondermeer aangeraden worden.
  4. Een professioneel kinesioloog (d.w.z. gediplomeerd, lid van een beroepsvereniging én ingeschreven bij RBCZ of KAB) kan, naast het uittesten van het benodigde aantal dagen, een belangrijke bijdrage leveren aan dit proces. Een kinesioloog kan het ontgiftingsproces volgen en uittesten wat er voor jou nog extra nodig is voor een optimaal resultaat, zoals tussentijdse correcties. Ook evt. opname- en/ of verwerkingsproblemen van vitamine D/ C/ zink kunnen worden behandeld door een kinesioloog.

Bij vragen over het protocol en ondersteuning bij het ontgiften:
contact@IdeREEN.nl

Versie 02, 17 oktober 2021