Ontgiftingsprotocollen

Als je, met het pijltje, op de menubalk gaat staan, vind je 3 ontgiftingsprotocollen: één voor gevaccineerden, één voor mensen die zich gaan vaccineren en één voor mensen die niet gevaccineerd zijn maar wel een of meerdere pcr-testen hebben ondergaan. Protocollen met een bijzonder hoge effectiviteit en het immuunsysteem wordt ondersteund, dus een betere bescherming tegen virussen in zijn algemeenheid. Let wel: dit heeft níets te maken met een mening over wel/ niet vaccineren, maar alles met een betere gezondheidszorg om te zorgen dat mensen gezonder blijven na vaccinaties.

Mijn advies is om het protocol op maat te laten testen voor jou persoonlijk. Zo ontstaat er duidelijkheid over de persoonlijke opname en verwerking van de genoemde stoffen: zinkmethionine, vitamine D3 en vitamine C.

Heb je interesse in het protocol en wil je persoonlijk advies en ondersteuning, neem dan contact op. De protocollen integreer ik tijdens het kinesiologisch/natuurgeneeskundig consult.

De supplementen kan ik aanbieden met 10% korting op de verkoopprijs van Bonusan. De supplementen worden niet door de zorgverzekeraar vergoed.