Over mij

Ik ben Irene van Es-Hilgersom. Getrouwd met John en moeder van drie dochters: Eveline, Denise en Cindy.

Als puber was ik regelmatig ziek en moe. Zo vaak dat ik de medische molen in ging, waarbij men niets afwijkends kon vinden. Totdat ik kennis maakte met mevrouw Grool. Zij hielp mij dingen los te laten, terwijl zij haar handen op mijn hoofd legde. Een bijzondere ervaring. Ik wilde ook graag mensen helpen en werd verpleegkundige. Door nekklachten die ontstonden, kwam ik in contact met een fysiotherapeute die ook acupuncturiste en bioresonantie therapeute bleek te zijn. Zij deed dingen die ik, met mijn verpleegkundige kennis, niet kon verklaren. En het hielp! Hier wilde ik meer over weten. Ik begon met scholing waarbij alle technieken steeds op elkaar werden aangeleerd. Zo voelde ik mij steeds energieker, krachtiger en bewuster worden.

Ik geniet ervan om mij ter verdiepen in mensen, want zo zie ik hoe mooi de mens in elkaar steekt.

Om mezelf op te laden gebruik ik de natuur:
Lekker in de (moes)tuin “werken”.
Wandelen in de polder, aan het strand, in het bos of tijdens een vakantie in de bergen.
Water heeft aantrekkingskracht op mij. Waarschijnlijk omdat ik als kind met de door mijn vader zelf gemaakte boot, menig vakantie vierde.
Mijn huiskamer zet ik het liefst vol met planten en bloemen. Als je goed kijkt, zie je tussen mijn planten, kleine Flowerfairies zitten.

Ik ben een rustige, geduldige vrouw die van lachen houdt. Als ik hard lach worden mijn ogen te klein om de twinkeling in mijn ogen nog te kunnen zien.

Mijn zachtmoedigheid zie ik als kracht, omdat het mij kwetsbaar en puur maakt.

Door mijn gevoeligheid heb ik veel geleerd en dit gebruik ik om intens te leven. Regelmatig vragen mensen mij hoe ik mijzelf bescherm als ik zo intens met cliënten werk. Er zijn veel hulpmiddelen en technieken om jezelf te beschermen of om in je kracht te zetten. Waarvan de beste manier is om mezelf te zijn!

Een opsomming van gevolgde opleidingen:
HBO-V
TOPKI Training en Opleiding voor Professionele KinesiologieDagopleiding
Bioresonantie seminars bij TwillMed en Fitronics
Opleiding Bloesemremedies
En cursussen, zoals:
Bijscholingen Medische Basis Kennis
Bijscholingen vakgerichte kennis voor kinesiologie en bioresonantie
Natuurlijk omgaan met verlies
Holistic Pulsing
Touch for Health instructeur
Spagyriek basismodule en verdiepingsdagen
LEAP
SIPS
BARS
Munay-Ki

Voel je verbinding?